100% zuurstof tussen de groenste heuvels.

GUSTISSIMO! Een plek vanwaaruit je dit wonderschone land, deze interessante cultuur, de adembenemende natuur en het hoge culinaire genot van Italia te laten beleven. Puur Italië. Geen massa-toerisme. Gelukkig niet.

De naam Gustissimo is afgeleid van het Italiaanse woord 'gusto', wat smaak / plezier / genot betekent.

Je slaapt bij Gustissimo in een zelfstandig appartement (ingericht voor 4 personen) of in een tent op een knusse kampeerplek, gesitueerd in de tuin onder het huis.

Het omringende land meet 1 hectare. Op het terrein ligt onder andere de kleinschalige camping. 5 knusse, terrasvormige en schaduwrijke tentplaatsen in de tuin rondom het huis, waar je kunt overnachten in een sfeer à la 'rustiek kamperen'. Deze kleinschaligheid garandeert je rust en exclusiviteit. Wil je kamperen maar niet sjouwen met een tent in je bagage, kunnen wij er eentje voor je opzetten en inrichten. Informeer bij ons hoe en wat! Of lees het hoofdstuk Camping, daar staat nog veel meer info.

Op het terrein bevinden zich verder een ruime parkeerwei en allerlei verscholen plekjes waar je lekker kunt lezen, kletsen, luieren, bbq-en... Een gedeelte van de hectare is begroeid, het andere gedeelte is een grote open weide met terrassen. 

P.s.: Gustissimo heeft geen zwembad op het terrein. Er zijn wel vele watermogelijkheden in de buurt, we adviseren je graag tot in detail.

Zin in een vakantie bij Gustissimo?

Schrijf een berichtje middels ons contactformulier.
Daar vul je overzichtelijk alle nodige gegevens in.

Contactgegevens Gustissimo
Contrada Fontedonne 5, 63086 Force (AP), Italia
bel ons: +39 327 85 77 093 of: +39 333 142 15 99 
van november tot maart zijn we ook te bereiken op +31 6 156 77 525.
Email: info@gustissimo.com